Twee doden bij vermoedelijke roofoverval nabij Zanderij

Foto: Facebook

Op de Krakaweg, nabij Zanderij, zijn twee dode en een gewonde gevallen door een vermoedelijke roofoverval.

Spoedig meer info.

UPDATE 20:45 uur (15:45 uur lokale tijd Suriname):

“De politie van Zanderij kreeg op donderdag 7 juni de melding dat een voertuig op de Krakaweg ter hoogte van Sabakoekreek is beschoten door rovers.
Ter plaatse troffen de wetsdienaren een voertuig aan met daarin vier slachtoffers. Eén van de slachtoffers vertoonde geen teken van leven. Twee anderen zijn met zware verwondingen per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp(SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Onderweg naar de SEH liet één hunner het leven.
Het vierde slachtoffer dat ongedeerd is gebleven, heeft verklaard dat zij richting Zanderij reden. Zij zagen ter hoogte van de Sabakoekreek een terreinwagen op de weg. Het leek erop alsof de bestuurder het voertuig wilde keren. De bestuurder waarin de slachtoffers zaten stopte het voertuig. Op het zelfde moment stapten twee gewapende manspersonen uit de terreinwagen. Eén van hen loste twee schoten met een jachtgeweer op het voertuig. Drie van de inzittenden werden geraakt. Onder bedreiging vroegen de rovers naar geld en goud en doorzochten het voertuig. Het is vooralsnog niet bekend wat buit is gemaakt. De rovers zijn nog voortvluchtig. De verschillende eenheden zijn nog ter plaatse”, aldus de politie in een persbericht.

 

 

Let op! Video kan als schokkend worden ervaren.

Geplaatst door Vonsee Susanna op Donderdag 7 juni 2018

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen