Twee doden en een gewonde bij ernstig verkeersongeval Nickerie

ongeluk, nickerie, zeedijk,
Foto: Fascebook

Zondagochtend omstreeks 05:00 uur heeft zich op de Rotterdamsluis/Zeedijk in Nickerie een ernstig eenzijdig verkeersongeval voorgedaan waarbij twee doden en een gewonde zijn gevallen. De bestuurder verloor de macht over het stuur en belande in de Nickerie rivier, nabij de begraafplaats. Omwonden hebben vervolgens alarm geslagen.

Identiteit

Volgens een reporter ter plaatse is de gewonde mannelijke bestuurder de 48-jarige Kansanmoesdiran, lid van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) te Nickerie. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Nickerie vervoerd. De omgekomen man is de 23-jarige Andre Wonokarijo uit Zeedijk. De identiteit van de overleden vrouw uit Paramaribo is tot op heden onbekend.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen