Turkish Airlines wint drie TripAdvisor 2018 awards

Turkish Airlines Boeing 777-300ER
Turkish Airlines Boeing 777-300ER. Foto: Turkish Airlines

Turkish Airlines is erkend als een van de beste luchtvaartmaatschappijen binnen drie categorieën van de Travelers’ Choice Awards 2018 van TripAdvisor. De reiswebsite zette ’s werelds beste luchtvaartmaatschappijen op een rij, op basis van de kwantiteit en kwaliteit van reviews en beoordelingen van maatschappijen wereldwijd, over een periode van twaalf maanden.

Prijzen

Turkish Airlines werd beoordeeld als een van de beste luchtvaartmaatschappijen in drie categorieën: ‘The Major Airline in Europe’, ‘Best Economy Class in Europe’ en ‘Best Business Class in Europe’. Ook in 2017 ontving Turkish Airlines een award voor ‘Travellers Choice Major Airline’.

Waardering

Ahmet Olmuştur, Chief Marketing Officer (CMO) bij Turkish Airlines:

“De awards weerspiegelen onze continue kwaliteit en service. We zijn zeer vereerd om te worden erkend als de beste luchtvaartmaatschappij in drie categorieën van de TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2018. Het is een waardevolle blijk van waardering van ons streven naar de allerbeste kwaliteit. Bovendien laten ze zien hoe de enorme Turkish Airlines-familie zich inspant om van de reis van onze passagiers een complete, exclusieve en onvergetelijke ervaring te maken. Mijn dank gaat uit naar onze gewaardeerde passagiers, werknemers en naar TripAdvisor, voor het ontvangen van deze prachtige awards.”

Erkenning

Bryan Saltzburg, Senior Vice President en General Manager bij TripAdvisor Flights: “We zijn zeer verheugd om de favoriete luchtvaartmaatschappijen van onze wereldwijde TripAdvisor-community in de spotlight te zetten, inclusief Turkish Airlines. Nu de luchtvaartsector nieuwe tarieven introduceert en een steeds breder in flight-aanbod, blijven consumenten zoeken naar maatschappijen die een waardevolle en kwalitatieve ervaring bieden. De Travelers’ Choice Awards voor luchtvaartmaatschappijen erkennen de luchtvaartmaatschappijen die de verwachtingen van passagiers overtreffen en de beste beoordelingen ontvangen van reizigers.”

Turkish Airlines, lid van de Star Alliance, werd in 1933 opgericht met een vloot van vijf toestellen. Inmiddels heeft de luchtvaartmaatschappij een vloot van 328 (passagiers- en vracht) vliegtuigen en vliegt het naar 302 bestemmingen wereldwijd, waarvan 253 internationaal en 49 binnen Turkije, in 121 verschillende landen.

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Nederland, Suriname, Turkije, Marokko en de Nederlandse Antillen. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor het schrijven, affiniteit met de mensen uit deze landen en het missen van één centrale locatie waar het nieuws uit deze regio’s te vinden is. In 2017 zag DAGonline het levenslicht.

Opmerkingen